Ik ben er!
Door: winnie
Blijf op de hoogte en volg Winnie
23 April 2007 | Suriname, Paramaribo
Ik heb nog lang op het balkon gezeten, de leefruimte is bij de meeste huizen op de 1e verdieping. En daarna onder een koude douche, om de sauna compleet te maken. Heerlijk geslapen ondanks het lawaai en de warmte, en vanochtend zat ik alweer vroeg op het balkon. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar buiten gelopen (tussen de regenbuien door) om de buurt wat te verkennen. Ik heb geld gewisseld, wat eten gekocht en nu zit ik in het internetcafe. Alles is vlakbij. Ik wou net al weg, maar toen regende het weer heel hard dus ben ik nog maar even blijven zitten.
Zo, een heel verhaal, ik hoop niet te saai ;-) Voor mij is het nog heel spannend allemaal!
Ik hou jullie op de hoogte!
23 April 2007 - 16:29
Rudolf:
Hoi Winnie,fijn,dat je zo gastvrij bent ontvangen,ik had niet anders verwacht gezien mijn ervaring 30 jaar geleden,veel plezier en een nuttig verblijf toegewenst en groeten aan de familie. -
23 April 2007 - 21:27
Miriam:
Hoi Winnie,
Ik wil jou nog heel veel plezier wensen in Suriname. Het roeien zondag ging best goed. Zijn 5e geworden...
Ik ben benieuwd naar de leuke en spannende verhalen, maar hopelijk niet zo spannend als dat raft-verhaal van ZA.
Miriam -
24 April 2007 - 06:43
Marie-Jose:
Hallo Winnie.
Wij wensen jou daar een hele goede stage periode toe.Geniet van dit prachtige land en blijf goed op de been.
Groeten van Jan en Marie-Jose de Theije
24 April 2007 - 13:44
Carla:
Geniet lekker en wacht op je vervolg verhaal... -
25 April 2007 - 14:44
Elke:
Hee Win,
goede reis gehad zo te lezen? De warmte zal wel even wennen zijn, maar troost je, het is hier ook heel (lekker) warm ;-) Ik ben wel blij dat we elkaar toch nog even gezien hebben en ik heb je site op mijn eigenstart gezet, dus ik zal regelmatig je verhalen checken!
Groetjes en heel veel plezier!
Elke -
25 April 2007 - 19:04
Oma En Opa Versol:
lieve winnie,we zijn blij dat je eem goede reis gehad hebt.Welkom in Suriname !We wensen je en goede en leerzame tijd toe en verheugen ons op je verslagen.Brassa van oma een opa. -
25 April 2007 - 19:49
Judith Ten Hoopen:
Hoi Winnie! Fijn dat je goed bent aangekomen en een goede start hebt gemaakt! Veel plezier! Ik blijf je volgen!
Liefs, Judith