Terug naar Afrika!
Door: winnie
Blijf op de hoogte en volg Winnie
02 April 2008 | Nederland, Eindhoven
Ik vertrek volgende week donderdag, 10 april, maar nog niet meteen naar Tanzania, want ik ga eerst bij Annemarie in Ethiopie op bezoek! Zij werkt bij een nederlands tuinbouwbedrijf en ik ben erg beniewd hoe ze woont en werkt. 21 april vlieg ik naar Tanzania, en 13 november ben ik weer terug.
Ik zal weer proberen via deze site m’n avonturen te delen met iedereen die het interesseert. Nu nog even verder met de laatste voorbereidingen...
02 April 2008 - 17:15
Ineke Swartjes:
Hoi Winnie
jij boft maar zulke mooie reizen en belevenissen hoop voor jou dat het weer leuk wordt je ouders zullen je wel missen
twee kinderen en alle twee de weide wereld in ben benieuwd ga het zeker weer volgen vindt dat hardstikke leuk wens jou heel veel succes en veel plezier met je vriendin goede reis -
02 April 2008 - 23:48
Miriam:
Veel plezier!
Ik ga je belevenissen zeker volgen.
Groetjes uit Sydney -
09 April 2008 - 13:16
Lonneke:
Ha Winnie, nog een nachtje slapen en dan begint het volgende avontuur! Altijd weer even spannend, maar het zal vast en zeker super worden. Ik zal je website in de gaten houden :)
Lieve groetjes,
Lonneke -
15 April 2008 - 10:11
Winnie:
Hallo!
Ik ben nu in ethiopie. Hartstikke leuk! Het internet is zo traag dat ik nu even op deze manier een berichtje achterlaat, want inloggen lukt niet erg.
In het weekend zijn we naar een hele mooie lodge geweest in het zuiden. Nu moet annemarie helaas werken, maar ik vermaak me prima. Zonet ben ik in een taxi gestapt en zei ik 'internet', en 20 meter verder mocht ik alweer uitstappen, haha. Dat was dus vlakbij. Ik hou jullie op de hoogte!
groetjes Winnie -
17 April 2008 - 14:34
Marleen:
He Winnie,
heel veel plezier in Afrika! Pas goed op jezelf.
Tip: Ga naar de Ngoro Ngoro krater, zeer indrukwekkend!
Ik ga je verhalen, belevenissen en foto's zeker volgen op deze site!
x Marleen